Antena Căutare

Crin Antonescu il apostrofeaza pe Dinu Patriciu: "A gresit adresa"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Uniunea Social-Liberala (USL - PSD, PNL si PC) nu se revendica de la social-liberalism, fiecare dintre formatiuni pastrandu-si ideologia, el precizand ca, "daca Dinu Patriciu s-a referit la USL spunand ca nu crede in social-liberalism, atunci a gresit adresa".



"Nu stiu daca Dinu Patriciu s-a referit la aceasta uniune. Daca s-a referit la aceasta uniune vorbind despre social-liberalism, a gresit adresa. N-a fost atent sau, ma rog, nu stie despre ce vorbeste, pentru ca aceasta uniune, Uniunea Social-Liberala, si niciunul dintre liderii ei, nu a vorbit despre social-liberalism", a subliniat Antonescu.

El a precizat ca USL este o uniune social-liberala pentru ca reuneste un partid social-democrat cu un partid national liberal.

"Fiecare isi pastreaza doctrina sa, social-democratia in cazul lor, liberalismul in cazul nostru. Vom face un program comun, care insa nu se revendica de la curentul politic al social-liberalismului", a adaugat Antonescu.

El a precizat ca Dinu Patriciu nu poate sa dea o lovitura de imagine acestei uniuni social-liberale si a apreciat ca acesta nu intentioneaza sa se inscrie in "corul prietenilor Palatului Cotroceni", care incearca sa afecteze imaginea acestei constructii.

Sursa: Hotnews

Flutur: "Ponta este botul de mamaliga din undita lui Nastase"... Basescu i-a pus diagnosticul lui Vantu: condamnarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x