Antena Căutare

Crin Antonescu, la discutii cu reprezentantii partidelor parlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, asteapta luni la discutii reprezentantii partidelor parlamentare, cu exceptia UNPR. Liderul liberal a declarat, luni dimineata, ca toate partidele au anuntat ca vor da curs invitatiei, cu exceptia PDL. Potrivit presedintelui PNL, in cadrul intalnirii urmeaza sa se discute mai multe chestiuni de fond.

"Nu ne-am arogat si nu ne arogam niciun fel de alt merit sau drept. E pur si simplu nevoia sa stam de vorba asupra unor chestiuni de fond. (...) E vorba de cateva lucruri fundamentale, de principiu"


Potrivit liberalilor, dialogul dintre Putere si Opozitie este singura metoda prin care va fi depasit impasul politic si economic in care se afla Romania.



"Pornesc cu speranta ca rationalitatea va predomina la fiecare dintre aceste partide", a mai spus Crin Antonescu.

Printre politicienii invitati la discutii se numara presedintele UDMR Marko Bela, liderul minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, premierul Emil Boc si presedintele PSD Victor Ponta.

Sulfina Barbu: Refacerea Aliantei D.A., doar o problema de timp, ''pana se calmeaza Crin Antonescu"... Elena Udrea il vrea sef la PDL pe europarlamentarul Cristian Preda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x