Crin Antonescu: Nici "50 de Gigi Becali" nu pot schimba valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca alegatorii liberali „sunt oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea”.

Intact Images

Crin Antonescu a facut aceasta declaratie in timpul unei emisiuni transmise de postul public de televiziune. Presedintele PNL a mai precizat ca sondajele comandate de partid au aratat ca Gigi Becali este perceput ca „un om sincer”: „Chiar daca nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, il considera sincer. Asta e perceptia".

Potrivit Mediafax, Antonescu a declarat si ca nu s-a discutat despre sprijinul financiar pe care l-ar putea acorda Becali. Crin Antonescu a discutat si despre afirmatia lui Calin Popescu tariceanu referitoare la faptul ca Gigi Becali nu ar fi membru PNL: „Din punct de vedere juridic este membru PNL, pentru ca altfel nu ar putea candida pe listele USL. (...) Se inseala in forma, dar nu cred ca a avut in vedere forma, ci fondul", a comentat liderul PNL.

"Ramane sa vedem pe viitor daca Gigi Becali, dincolo de forma, va dori sa devina chiar un membru al PNL, daca va dori sa-si desfasoare activitatea in interiorul, cu valorile PNL, asta se poate intampla sau nu se poate intampla. Va intra in Parlament si isi va conduce in continuare formatiunea sa, asta vom vedea", a precizat presedintele PNL.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri