Antena Căutare

Crin Antonescu: Nu am colaborat cu Securitatea, ce a facut Basescu nu poate fi calificat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu a colaborat niciodata cu Securitatea, el apreciind ca declaratia lui Traian Basescu in care acesta a folosit sintagma "Prorumbacu, Porumbelu" nu poate fi calificata si cerand sefului statului sa formuleze in mod oficial acuzatii

"Initial, am socotit ca e o categorisire zoologica, asa cum domnul Basescu obisnuieste sa faca cu toti adversarii sai politici. Niciodata nu am colaborat cu fosta Securitate si nu am avut vreo relatie de vreun fel. In calitate de candidat la Parlamentul Romaniei si la presedintia Romaniei, de fiecare data am fost supus examenelor CNSAS. Nu a existat niciun fel de element legat de relatia mea cu fosta Securitate", a spus Antonescu.

"Ceea ce a facut domnul Basescu aseara nu poate fi calificat pentru ca aceasta poveste cu Porumbacu a circulat in mediile de internet sub anonimat in cursul campaniei electorale. Nimeni nu a indraznit sa formuleze vreo acuzatie sau vreo suspiciune impotriva mea", a adaugat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabila" alianta dintre PNL si PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

Sursa: Hotnews

FOTO: Vezi cum au petrecut Basescu si Boc de Revelion!... Ioan Oltean: Guvernul Boc va ramane in istorie prin felul in care a stiut sa gestioneze anul 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x