Antena Căutare

Crin Antonescu: "Nu exista posibilitatea unei guvernari viitoare alaturi de PDL"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu exista sansa unei guvernari viitoare alaturi de PDL, in cazul in care ARD ar lua 20% la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Am vazut ca si statutul meu personal incepe sa se amelioreze in intentiile domnului Vasile Blaga, ceea ce ma face desigur mai optimist, in ciuda varstei mele inaintate. Nu are cum face domnul Vasile Blaga o propunere in sensul acesta (de a face guvern cu PNL - n.r.), pentru ca PNL este fondator al USL, PNL a fost, este si va fi pana cand va exista USL o parte componenta a acesteia si a respectat si isi respecta si in opozitie si la putere toate angajamentele si, ca atare, nu avem cum pe un asemenea subiect sa avem un dialog cu Vasile Blaga si cu PDL. Deci inca o data ii multumesc, pentru ca e vorba sa fim politicosi", a declarat Crin Antonescu.

Vasile Blaga a declarat miercuri ca in cazul in care ARD va lua 20% la alegerile parlamentare din 9 decembrie atunci "garantat" alianta nou constituita va face oficial propunerea PNL pentru o uniune.

"Garantat da (...). Am guvernat foarte bine cu PNL-ul in 2005, 2006, 2007. Eu spun ca PNL isi rezolva ei problemele acolo. Cu Crin, fara Crin este treaba lor. Presedintele PNL-ului este Crin Antonescu. Eu spun cu PNL. Ce vor decide dansii acolo, eu nu stiu", a declarat Vasile Blaga.

FOTO: Intact Images

Victor Ponta: Traian Basescu va reprezenta Romania la Consiliul European... MRU, lautar la nunti: Cantam din repertoriul Azur, "Se marita Mona mea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x