Antena Căutare

Crin Antonescu: Patriciu e un mincinos, Dan Voiculescu este partenerul meu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru cotidianul Gandul, ca Dinu Patriciu a mintit cand a spus ca a contribuit la formarea USL si ca acesta din urma a cautat doar sa „isi dea o importanta pe care nu o are”.

Astfel, Antonescu a dezmintit versiunea prezentata de Dinu Patriciu, in care acesta a avut un rol important in formarea USL si in impunerea principiului paritatii in cadrul Uniunii.

"Am vazut uluit declaratia domnului Patriciu ca a avut un rol in formarea USL pentru ca, daca toate comentariile negative ale domnului Patriciu la adresa USL, la adresa PNL, la adresa mea, sunt dreptul domniei sale si ma intereseaza destul de putin, aceasta afirmatie este de-a dreptul caraghioasa si este o minciuna completa", a declarat liderul liberal.

Antonescu a adaugat ca Dinu Patriciu nici macar nu a fost informat de discutiile pentru formarea USL: "Domnul Patriciu nu numai ca nu a participat in vreun fel la discutiile care au dus la formarea USL, la discutiile despre paritate, n-a participat pentru ca nu avea nicio calitate si nu are nicio calitate in continuare, dar nu a fost nici macar informat, nu a fost deranjat in nici un fel domnul Patriciu."

In final, Antonescu a precizat ca afirmatiile lui Patriciu sunt chiar comice: "Declaratia domnului Patriciu, dincolo de faptul ca este o minciuna, este comica. Un comic de care doar domnul Patriciu este in stare, sa afirmi luni de zile ca USL este o monstruozitate si o nenorocire si apoi sa te lauzi ca tu ai facut aceasta uniune sau ai contribuit in vreun fel la constituirea ei", a precizat Antonescu pentru cotidian.

"Dan Voiculescu imi este partener"

Antonescu a precizat si ca Dinu Patriciu nu este partener iar calitatea de membru a lui Patriciu este pur formala.

"Numai unul din cei doi imi este partener, respectiv domnul Voiculescu. Domnul Patriciu nu imi este partener, este membru PNL, dar prin toata pozitionarea sa de multa vreme, calitatea de membru PNL a devenit pur formala, in nici un caz nu este pentru PNL un membru in adevaratul sens al cuvantului, nicidecum un partener", a subliniat Antonescu.

Liberalul a adaugat ca negocierile pentru formarea USL s-au purtat intre persoane legitime si legitimate de cele trei partide, iar Dinu Patriciu nu are o astfel de calitate.

"De ce face asta si se pune intr-o situatie jenanta, nu stiu si regret. Nu am facut pana acum declaratii impotriva domnului Patriciu si nu vreau sa fac nici acum, dar la o asemenea minciuna sfruntata, totusi, in calitate de presedinte al partidului si de co-presedinte al USL, trebuie sã iau pozitie", a mentionat Antonescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

PSD "saluta masurile de stanga" pe care le propune Guvernul Boc... Basescu, dupa discutiile cu FMI, CE si BM: Renuntati la populisme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x