Antena Căutare

Crin Antonescu: Romania nu are presedinte, are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Murighiol, unde USL s-a reunit pentru a-si negocia impartirea colegiilor pentru alegerile parlamentare, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca acesta a fost izgonit de alegatori si are "un fel de guvernator", care "coabiteaza cu domnul Zegrean".

Antonescu a spus ca, din punctul sau de vedere, "Romania are premier, pentru ca a fost investit de Parlament si nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori", informeaza Mediafax. De asemenea, liderul PNL a apreciat ca Romania are "un fel de guvernator", care "coabiteaza cu domnul Zegrean" sau cu "oameni din afara tarii".

In acelasi timp Crin Antonescu a afirmat ca, in privinta mesajului premierului Victor Ponta la Bruxelles, acesta are "toata capacitatea si toata legitimitatea" de a duce mesajul potrivit, ca forta si continut.

Traian Basescu: Oficialii UE stiu perfect ce se intampla in Romania. Barroso, Reding si Van Rompuy au ridicat problema i... Victor Ponta: Guvernul nu va tine cont de nicio parere a lui Basescu pe probleme economice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x