Antena Căutare

Crin Antonescu: "Sorin Frunzaverde este un castig pentru PNL"

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca prin venirea lui Sorin Frunzaverde, PNL a inregistrat un castig, prin faptul ca fostul vicepresedinte al PDL este un “politician de calibru si pentru ca are forta si o cultura politica vasta”

"Ii spunem bun venit lui Frunzaverde si il asiguram ca va fi primit cu toata onoarea si ca impreuna avem de construit lucruri importante. Eu nu am ce comenta la adresa sa. Cei onesti si calificati au spus deja ce era de spus despre Sorin Frunzaverde. Nu e doar un politician important, ci mai ales in ordinea identitatii sale, a culturii sale politice, a consecventei, a unui mod destul de rar intalnit de a crede ceea ce spune si a face ceea ce spune. Sorin Frunzaverde este un castig pentru PNL", a declarat liderul liberal.

Crin Antonescu a mai declarat ca spera ca Sorin Frunzaverde sa accepte functia de vicepresedinte al PNL in urmatoarea perioada.


"Intentionez si sper ca domnia sa sa accepte cooptarea ca vicepresedinte al PNL cu atributii pe care le-a avut in PDL", a conchis liderul PNL.

foto: Intact Images

Surse: Emil Boc merge la Caras-Severin pentru a calma spiritele in PDL... Sorin Frunzaverde ar putea fi validat vicepresedinte al PNL pe 7 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x