Antena Căutare

Crin Antonescu: "Traian Basescu este un mincinos!"

Crin Antonescu atrage atentia asupra faptului ca Guvernul si Presedintele Romaniei sunt in deriva totala.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca partidul sau este de acord cu manifestarile si protestele de strada, in limite legale, deoarece acestea sunt singurele care pot crea presiunea publica necesara pentru gasirea unor solutii reale.

* "Traian Basescu este un mincinos, un om care traieste politic din santaj, care si-a construit cariera politica din ultimii ani pe spatele altora."

Presedintele PNL spune ca nu s-a intalnit niciodata intre anii 2000 si 2007 cu Traian Basescu, nici oficial, nici in particular.

* "E o rusine pentru mine ca om sa am un presedinte ca Traian Basescu", mai spune liderul liberalilor.

Crin Antonescu considera ca Romania trebuie sa aiba cat mai curand un Guvern, altul decat actualul si spune ca partidul sau nu va ezita in ceea ce priveste suspendarea presedintelui, deoarece promulgarea unei legi fraudate reprezinta un motiv solid pentru a continua acest demers.

* "Intr-o tara civilizata, Guvernul demisiona in aceasta situatie. Nu e cazul acestor oameni, si intr-un anumit sens, suntem din nou in anul 1999, cu un guvern care traieste intr-o realitate paralela, departe de nevoile oamenilor."

Obiectivul principal al PNL-istilor este acela de a schimba Guvernul Boc.

* "Avem un presedinte care face pe prim-ministrul si care citeste Constitutia dupa cum vrea."

* "Traditia partidelor romanesti din ultimii 20 de ani a fost castigarea alegerilor si apoi impartirea locurilor ministeriale dupa puterea celorlalte partide. Partidele trebuie sa inceapa sa faca politica intorsi cu fata spre oameni, nu spre interesele lor proprii."

Sursa foto: Intact Images

Eugen Nicolaescu: "In acest moment nu se poate discuta de suspendarea lui Basescu"... Anca Boagiu a demis-o pe Dorina Tiron de la sefia CNADNR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x