Antena Căutare

Crin Antonescu: "USL va cere comisie parlamentara pentru anchetele legate de referendum"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, ca USL va cere comisie parlamentara pentru modul in care sunt anchetati cetateni simpli in legatura cu referendumul, el precizand ca Uniunea va trimite scrisori forurilor europene referitor la aceasta situatie.

Antonescu a citat din comunicatul DNA remis in legatura cu Liviu Dragnea, precizand ca din acest comunicat reiese ca institutia aduce oficial acuzatii care vizeaza actiuni politice.

In acest context, seful PNL a spus ca liderii USL se autodenunta, in sensul ca au indemnat cetatenii sa vina si sa se exprime prin vot la referendum.

El a adaugat ca USL nu poate accepta o asemenea atitudine si va cere constituirea unei comisii parlamentare care sa analizeze modul in care aceste cercetari se desfasoara in raport cu simplii cetateni. Senatorul a spus ca USL va face si o informare catre forurile internationale.

Antonescu a mai spus ca USL isi declara solidaritatea cu Liviu Dragnea si cu alti polticieni care sunt anchetati in legatura cu referendumul.

Joi, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a i se aduce la cunostinta ca a fost pus sub acuzare in dosarul privind posibile fraude la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, din 29 iulie.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Liviu Dragnea, acuzat de DNA ca si-ar fi folosit influenta pentru a obtine un anumit minim la referendum... Victor Ponta: "Orban a fost mereu contra USL. Sa vedem daca va candida independent sau de la Uniune"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x