Antena Căutare

Crin Antonescu: "Validarea guvernului alternativ al PNL nu este o decizie usor de luat"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi, in debutul sedintei Biroului Politic Central al partidului, ca luarea unei decizii cu privire la validarea Cabinetului alternativ nu va fi una usoara.

"PNL este un partid deschis, in care intotdeauna toate temele, mai cu seama cele de o asemenea importanta, s-au dezbatut cat se poate de democratic. Nu e o decizie usoara. E vorba totusi de discutarea si adoptarea unui program, a unui principiu si a unei formule in premiera - un Cabinet alternativ. Vom vedea care vor fi pozitiile colegilor mei. Aceste dezbateri nu incep acum, ci in Delegatia Permanenta"


El a precizat ca membrii PNL care s-au aratat nemultumiti de faptul ca nu au fost consultati cu privire la componenta Cabinetului alternativ vor putea sa isi exprime un punct de vedere in cadrul dezbaterilor pe aceasta tema.

"Fara indoiala, vom discuta toate aceste lucruri. Cum am mai spus, nu e o decizie usor de luat. Stiam foarte bine ca exista aceste riscuri atunci cand am pornit aceasta actiune. Din punctul meu de vedere, nu este surprinzator. Pasii de reforma adevarata se fac greu in societatea romaneasca, in politica romaneasca, in partidele romanesti. Eu cred, totusi, ca PNL este partidul in care aceste reforme au sansa sa reuseasca", a mai spus liderul PNL.

El a subliniat faptul ca membrii care au fost nominalizati in Cabinetul alternativ vor lua parte la dezbateri in masura in care fac parte din Delegatia Permanenta.

Liderul PNL a anuntat public, in data de 16 septembrie, componenta Cabinetului alternativ pe care partidul il propune si care este compus din 11 membri, dintre care patru independenti, functia de premier revenindu-i acestuia.

citeste Jurnalul.ro

Boicot al deputatilor PSD: Biroul permanent a fost suspendat... Crin Antonescu: “Indemnam cetatenii nemultumiti sa se manifeste”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x