Antena Căutare

Cristian Boureanu: "Blaga e o solutie mult mai buna decat Emil Boc la conducerea PDL"

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu sustine, intr-un interviu acordat RFI, ca nimeni nu candideaza la Conventia Nationala a partidului din luna mai impotriva lui Emil Boc si crede ca Vasile Blaga ar fi "o mult mai buna solutie" la conducerea PDL.

"Inca o data, noi nu candidam si nu candideaza nimeni impotriva lui Emil Boc. Pur si simplu, fac parte din cei foarte multi membri PDL, unele sondaje spun chiar 70%, care considera ca la partid, pe pozitia de presedinte, Vasile Blaga ar fi o mult mai buna solutie decat Emil Boc"



"Asta nu inseamna incheiere de cariera politica. Dimpotriva, poate insemna un moment de relansare. Sa nu uitam ca Emil Boc este in continuare premierul Romaniei, pana la o alta decizie. Eu cred ca o solutie prin care partidul isi urmeaza viata proprie, iar la Guvern premierul Emil Boc continua reforma pe care a inceput-o poate fi o solutie care sa ramana valabila si dupa Conventia Nationala din 14 - 15 mai", a adaugat vicepresedintele PDL.

"Un partid aflat la putere trebuie sa se ocupe, in primul rand, de problemele guvernarii, de problemele oamenilor si ulterior de problemele interne de partid, dar la momentul in care se trage linie la un congres national este nevoie sa te gandesti si la partid", a mai spus Boureanu, la RFI.

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

Scandal in plenul Senatului, din cauza membrilor CSM... Roberta Anastase: Emil Boc este cea mai buna varianta pentru PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x