Antena Căutare

Cristian Diaconescu paraseste PSD si trece la independenti

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor, a anuntat liderul acestei grupari, ministrul Apararii Gabriel Oprea. Diaconescu este al patrulea parlamentar PSD care paraseste partidului dupa Congresul extraordinar in urma caruia Victor Ponta a fost ales presedinte. Ceilalti trei sunt senatorul Serban Mihailescu si deputatii Ioan Munteanu si Culita Tarata.

Diaconescu a declarat, marti, la Antena 2, ca plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei in legatura cu filajul sau.

El a afirmat ca nu si-a dorit functii in PSD si ca nu a candidat la sefia partidului pentru a obtine beneficii. Cristian Diaconescu a mentionat ca nu a discutat cu Ponta de cand acesta a devenit presedinte al PSD, dand asigurari, pe de alta parte, ca nu va pleca din PSD pentru a se duce in PDL.


Jurnalista Floriana Jucan a declarat sambata ca a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, insotite de imagini in care acesta apare in ipostaze compromitatoare, Diaconescu afirmand ca acest fapt are legatura cu Congresul si ca oricine l-a urmarit a facut-o ilegal. Diaconescu a depus, marti, o plangere in la politie privind monitorizarea sa.

Marian Sarbu isi negociaza plecarea din PSD... Ponta: Migratorii reveniti in PSD nu vor beneficia de functii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x