Antena Căutare

Cristian Popa (BNR), o posibila varianta de premier

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier pe care seful statului o va invoca la intalnirea cu parlamentarii PDL de marti dupa-amiaza, carora le va cere sprijinul pentru un prim-ministru independent, dar cu un Cabinet politic, sustin surse din partid.

Sursele citate au declarat ca presedintele Traian Basescu ar urma sa le ceara parlamentarilor PDL, cu care se va intalni, marti, la ora 16.00, sustinere pentru desemnarea unui premier independent.

Varianta pe care seful statului ar urma sa o propuna democrat-liberalilor este aceea ca Emil Boc sa ramana la sefia PDL, iar functia de premier sa fie preluata de un independent cu un Cabinet politic.

Seful statului s-a aflat, luni dupa-amiaza la BNR, ceea ce a determinat speculatii legate de o propunere adresata lui Mugur Isarescu de a prelua postul de premier. Alte nume vehiculate au fost cel al lui Mihai Tanasescu si cel al lui Calin Georgescu.

In cursul diminetii de marti, a circulat si varianta in care premierul Emil Boc ramanea in functie, insa cu un Guvern remaniat.

In toamna anului 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Vintu, din scaunul cu rotile: Am inceput vanatoarea impotriva lui Basescu... Deputatul Dan Pasat s-a autosuspendat din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x