Antena Căutare

Cristian Popescu "Piedone" si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 4

Edilul Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4. Primarul a anuntat ca, odata cu acest demers, va fi prezent doar la serviciu si nu va aparea la televizor.

"Astazi, odata cu depunerea candidaturii mele, inceteaza si aparitia mea publica. Voi aparea daca voi fi votat sau daca nu voi fi votat. Nu am sa fac o campanie negativa, imi respect toti contracandidatii mei si ii las sa-si prezinte proiectele (...) Eu voi fi doar la serviciu, nu voi aparea la televizor sau sa dau eu stiu ce comunicate, sa acuz un candidat sau celebrele atacuri din campanie: «Te-am vazut cu bordura in spate sau in bar cu o amanta» etc.", a afirmat Cristian Popescu Piedone, potrivit Mediafax.

Piedone a declarat ca nu le va spune cetatenilor "Votati Piedone", ci sa voteze in cunostinta de cauza.

"Astazi ma uit in ochii cetatenilor din Sectorul 4 si, atat cat m-am priceput, pot sa spun ca pe durata celor patru ani am facut tot ce-am putut (...) Nu o sa spun «Votati cel mai bun». Nu o sa spun «Votati Piedone», ci o sa spun «Sa analizati, sa trageti linia si sa votati in cunostinta de cauza»", a aratat Piedone.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura insotit de presedintele PC, Daniel Constantin si de vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu.

foto: Intact Images

1 Mai electoral, cu mici, bere, trofee si tocanita la ceaun... Victor Ponta: Traian Basescu ne tragea in teapa in 2004...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x