Doliu în lumea politică. Răpus de boală la doar 37 de ani, anunțul morții sale a fost făcut de fostul ministru al Apărării Naționale

 

Este doliu în PSD. Fostul secretar de stat Cristian Videscu a murit, la vârsta de 37 de ani, răpus de o boală cumplită. Anunțul a fost făcut de Mihai Fifor, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

„Ne-a părăsit, nedrept de repede, prietenul și camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Cristian Videscu a murit, răpus de o boală cumplită, la doar 37 de ani. Acesta era, de mai multe zile, internat într-un spital din Timișoara, unde s-a stins din viață, în nopatea de luni spre marți.

Cariera lui Cristian Videscu în politică a început acum 13 ani și a avut o evoluție spectaculoasă. El a fost  președinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad; coordonator PES activists Arad; coordonator al Departamentului sinteză și Comunicare Publică înființat la nivelul Consiliului Organizației Județene PSD Arad; șef al Biroului de Presă al PSD Arad; secretar în cadrul Secretariatului Executiv al organizației Județene PSD Arad, coordonator al Direcției Organizare – Structuri Interne; vicepreședinte PES activists România pentru Regiunea V Vest; vicepreședinte al Organizației Județene PSD Arad. 

În perioada iunie 2016- febriarie 2017, Cristian Videscu a fost consilier județean PSD, funcție la care a renunțat pentru cea de secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI