Antena Căutare

Cristina Ecaterina Corut este noul prefect al Municipiului Bucuresti

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a numit-o pe Cristina Ecaterina Corut in functia de prefect al Capitalei, informeaza Hotnews.

Cristina Ecaterina Corut il inlocuieste pe Mihai Atanasoaiei, care a demisionat din functie pentru a putea candida la Primaria sectorului 5.

Pana acum, Cristina Ecaterina Corut a ocupat functia de subrefect in doua randuri: in perioada aprilie 2006 - iulie 2008 si din 2009 pana in prezent.

Conform CV-ului publicat pe site-ul institutiei prefectului, in 2010 a fost timp de cinci luni secretar general cu atributii delegate de secretar de stat in cadrul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor.

In perioada iulie 2008 - iunie 2009 a detinut functia de inspector guvernamental la Secretariatul General al Guvernului, iar in trecut a fost angajata si in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Foto: mediasinfo.ro

UDMR agita spiritele: "Ne dorim ca maghiara sa devina limba oficiala la nivel regional"... Doi deputati de Caras-Severin au demisionat din PDL si trec la PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x