Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

CSM a admis candidatura Corinei Corbu pentru funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

”Candidatura doamnei judecător Corina Corbu pentru funcţia de preşedinte al ICCJ a fost admisă de Secţia pentru judecători a CSM”, au anunţat, joi, reprezentanţii CSM. Corina Corbu a fost singurul candidat înscris pentru a ocupa funcţia de preşedinte al instanţei supreme. Ea conduce în prezent Secţia de contencios administrativ şi fiscal din ICCJ.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, joi, candidatura judecătorului Corina Corbu pentru funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Corbu este în prezent preşedintele Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din instanţa supremă.

”Candidatura doamnei judecător Corina Corbu pentru funcţia de preşedinte al ICCJ a fost admisă de Secţia pentru judecători a CSM”, au anunţat, joi, reprezentanţii CSM.

Corina Corbu a fost singurul candidat înscris pentru a ocupa funcţia de preşedinte al instanţei supreme. Ea conduce în prezent Secţia de contencios administrativ şi fiscal din ICCJ.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Corina Corbu deţine un apartament în Bucureşti, două autoturisme, unul cumpărat în 2018, dar şi bijuterii, obiecte de artă şi de cult în valoare de 25.000 de euro.

Judecătorul are conturi în mai multe bănci în care, la data depunerii ultimei declaraţii de avere, avea aproximativ 65.000 de euro.

În anul fiscal anterior, Corina Corbu a încasat peste 172.000 de lei salatiu de la ICCJ şi peste 68.000 de lei de la o casă de avocatură.

Sursa : news.ro

Recomandari