Antena Căutare

CT Popescu: Basescu a primit tone de jigniri, dar nici domnia sa nu a ramas dator

Cristian Tudor Popescu a comentat la un post de televiziune victimizarea lui Traian Basescu care a spus ca din 2007 a fost umilit de dimineata pana seara. Jurnalistul a spus ca ii intelege foarte bine sentimentele presedintelui dar nu crede ca Traian Basescu a facut o depreciere a functiei prezindetiale.

"Nu cred ca sensul celor spuse de presedinte a fost acela de depreciere a functiei prezindetiale, sensul normal este ca a fost umilit datorita multelor insulte si jigniri primite in calitate de presedinte si aici are dreptate, a primit tone, dar nici domnia sa n-a ramas dator. Nu cred ca trebuie sa fortam lucrurile in directia dispretului lui Traian Basescu pentru functia prezidentiala, este vorba despre un sentiment uman cu privire la dificultatea reala de a fi presedinte", a declarat Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

Mai mult, jurnalistul a tinut sa reaminteasca si situatia presedintilor anteriori, Emil Constantinescu sau Ion Iliescu, care au incasat si ei foarte multe insulte in calitate de sefi de stat.

Foto: Intact Images

Fondatorul UDMR, Laszlo Tokes, demisioneaza din Uniune: Vezi motivele!... FOTO! Sexy-pedelista din Satu Mate, Laura Bota, mai bifeaza un pictorial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x