Antena Căutare

CTP: "Curtea Constitutionala nu mai stie de frica lui Basescu"

Cristian Tudor Popescu a salutat miercuri la un post de televiziune decizia CCR de a declara legea alegerilor comasate neconstitutionala.

Principalele declaratii ale lui CTP:

Ce momente au intervenit din punct de vedere juridic de saptamana trecuta? Evident niciunul. Ceea ce avem astazi este un semnal politic. Acest organism controlat de putere care pana acum s-a suprapus ordinelor Puterii in acest moment il abandoneaza pe Basescu, nu ii mai stie de frica. Acesta este motivul acestei decizii.

Comasarea este un exemplu de prostire in fata, iar Guvernul incerca sa o justifice. Aceasta hotarare trimite Guvernul in demisie. In mod normal trebuia sa-si dea demisia, iar din moment ce ea se dovedeste neconstitutionala asa ar trebui. Nu si-o va da. Strada receptioneaza ce s-a dat de catre Putere ca pe o noua victorie. Dupa repunerea lui Arafat in functie, dupa repunerea lui Baconschi prin telefon, strada o considerea o victorie si un indemn sa mearga mai departe

Basescu ar trebuie sa taca. Pentru ca nu mai are ce sa spuna. Decizia CCR inseamna invalidarea regimului Basescu de cea mai inalta instanta suprema a Romaniei. Domnul presedinte se afla intr-o zona a argumentatiei care tine mai multe de sanatate. Ce "interventie"? Chirurgicala, militara, ce perspective de dialog prezinta acest termen?!"


CCR: Legea privind comasarea alegerilor este neconstitutionala

Foto: Intact Images

Monica Macovei critica coruptia din PDL si interventia lui Basescu in cazul Arafat... UPDATE! CCR: Legea privind comasarea alegerilor, partial neconstitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x