Antena Căutare

CTP despre expunerea lui Basescu: Delir grandomaniacal, nici Ceausescu n-a tinut un asemenea discurs

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a ramas uimit de discursul tinut miercuri in Parlament de presedintele Traian Basescu, spunand ca a fost "un delir grandomaniacal" de o ora si jumatate.

"Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs, in care doar problema cresterii viermilor de matase nu a fost abordata. L-ati vazut razand, ranjind in repetate randuri, o ora si jumatate, rezolvand cu indicatii pretioase toate domeniile de activitate din Romania si Europa. [...]Cat de posibila este (reintregirea salariilor n.r.) ne-a spus acum doua, trei saptamani domnul presedintele insusi. Cand a afirmat ca el nu vede nicio pozitie bugetara, ca a cercetat bugetul Romaniei si nu vede nicio posibilitate de a se gasi bani pentru marirea salariilor si pensiilor. Acum dansul face ceea ce imi ingaduiam sa scriu acum cateva saptamani, chiar la investirea actualului Guvern, ca pasul urmator este pomana electorala", a declarat Popescu pentru o televiziune.

Jurnalistul a punctat si lipsa de prezenta a premierului MRU, in timp ce presedintele vorbea despre problemele Guvernului.

"Acesta este un discurs in care se dau indicatii pretioase in toate domeniile de activitate guvernamentala, in vreme ce premierul sta pierdut pe undeva. L-ati vazut pe domnul Ungureanu p-acolo prin sala pierdut, aneantizat. Deci, am asistat, repet, la delirul grandomaniacal al unui om incantat de sine, care se distra. Si toate acestea in fata unei sali pe jumatate goale, adresandu-se ca si cum i-ar spune nevestei public ce sa mai gateasca in bucatarie", a mai spus CTP.

Foto: Intact Images

Gabriela Andreescu, fosta sefa SGG a pierdut in prima instanta procesul cu Emil Boc... Laszlo Borbely: "UDMR nu a fost niciodata de acord cu uninominalul pur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x