Antena Căutare

Cum a cedat Mihai Razvan Ungureanu un miliard de euro Ungariei

Mihai Gadea a prezentat aseara in emisiune “Sinteza Zilei, de la Antena 3, lucruri foarte grave din trecutul lui Mihai Razvan Ungureanu, lucruri care pâna acum nu au nici un fel de explicatie. Marea majoritate dintre noi ne aducem aminte de scandalul provocat de cedarea averii lui Emanuil Gojdu.

Un ardelean, ajuns la Budapesta cu o avere impresionanta de bani, construieste in centrul capitalei Ungariei un complex, detine o proprietate uriasa, da burse unor tineri ce devin mari personalitati ale societatii românesti si vrea, prin testamentul facut cu 3 luni inainte de a muri, ca toate proprietatile sale sa fie folosite de catre statul român si in mod special de Biserica Ortodoxa Româna.

Complexul acestui om este evaluat la peste un miliard de euro.  In momentul in care domnul Mihai Razvan Ungureanu a ajuns Ministru al Afacerilor Externe a fost insarcinat sa poarte discutii cu Guvernul maghiar in vederea cedarii acestei averi. Acesta a semnat un acord prin care ceda averea Gojdu in favoarea Ungariei, care a nationalizat aceasta avere in anul 1952. Prin acest acord pretentiile din partea României asupra acestei averi urmau sa fie inchise.

Citeste mai mult si vezi dovezile pe Antena3.ro!

Senatul a adoptat OG privind introducerea platii TVA la incasare incepand cu 2013... Scandal la Ministerul Sanatatii: ANI il acuza pe ministrul Vasile Cepoi de deturnare de fonduri europene si conflict de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x