Antena Căutare

„Puțin figurantă, de nivel mediu la învățătură. Adora să pozeze”. Cum arăta iubita lui Liviu Dragnea în anii liceului și cum și-o amintesc foștii ei colegi – Foto

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost elevă a Colegiului Național „Elena Cuza” din București. Pe atunci, ea era „puțin figurantă” cu colegii ei, adora să pozeze și era de nivel mediu la învățătură, deși îi plăcea matematica.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost elevă a Colegiului Național „Elena Cuza” din București. Pe atunci, ea era „puțin figurantă” cu colegii ei, adora să pozeze și era de nivel mediu la învățătură, deși îi plăcea matematica.

Imediat după ce și-a început relația cu Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a șters contul de Facebook și a restricționat accesul pe Instagram.

Mai mulți colegi de liceu ai Irinei Tănase au încropit un album foto în care apare iubita lui Liviu Dragnea în timp ce era elevă la Colegiului Național „Elena Cuza” din București.

Brunetă ori roșcată, Irina era mereu o fată cu atitudine în poze, care adora să pozeze.

După cum spun oamenii care au împărțit cu ea băncile școlii, Irina Tănase nu era un elev strălucit, „însă nici nu era la coada clasei. Să spunem medie, poate puțin peste mediocru pentru o clasă de mate-info. Dar, într-adevăr, îi plăcea matematica, era bună la mate”.

Irina Tănase era „Destul de absentă cu mulți colegi, puțin «figurantă» uneori. În schimb, respectuoasă cu profesorii, nu ieșea în evidență”. Așa au descries-o absolvenții de la „Elena Cuza” pe iubita lui Liviu Dragnea. Mai multe detalii sunt disponibile pe libertatea.ro.

Irina Tănase, în vârstă de 25 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a atras atenția prin intermediul acțiunilor de voluntariat și s-a implicat în organizarea congresului PSD din 2013.

Ulterior, tânăra a fost angajată în Ministerul Dezvoltării, în perioada în care instituția era condusă de Liviu Dragnea, devenind apoi asistenta acestuia.

Liviu Dragnea, 56 de ani, a divorțat în 2015 de soția sa, Bombonica Prodana, iar de atunci a încercat să țină departe de ochii publicului aspectele legate de viața sa personală. Irina și Liviu plănuiau să se căsătorească, iar cuplul Olguța Vasilescu-Claudiu Manta să-i nășească.

Dragnea vrea să muncească în închisoare. Le-ar fi spus angajaților închisorii că nu vrea să mai audă de politică... Unde au fost văzuți și fotografiați ultima dată împreună Irina Tănase și Liviu Dragnea! Fostul șef al PSD a fost arestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x