Antena Căutare

Cum vor arăta buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale 2024. Biroul Electoral Central a publicat machetele

Biroul Electoral Central a stabilit, duminică, machetele buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale.

Galerie
Biroul Electoral Central a stabilit, duminică, machetele buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale | Hepta

BEC a anunțat că au fost stabilite machetele buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Președintele României din anul 2024, respectiv:macheta buletinului de vot utilizat în secţiile de votare din țară, macheta buletinului de vot utilizat în secţiile de votare din străinătate şi macheta buletinului de vot prin corespondenţă.

Citește și: În ce ordine vor fi cei 14 candidați la alegerile prezidențiale 2024 pe buletinele de vot. BEC a stabilit prin tragere la sorți

Cum vor arăta buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale 2024

„Biroul Electoral pentru alegerea Președintelui României din anul 2024 (BEC) informează că, la data de 13 octombrie a.c., au fost stabilite machetele buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Președintele României din anul 2024, respectiv: macheta buletinului de vot utilizat în secțiile de votare din tară, macheta buletinului de vot utilizat în secțiile de votare din străinătate și macheta buletinului de vot prin corespondență.

Articolul continuă după reclamă

Totodată, s-a constatat că semnele electorale, denumirile formațiunilor politice, precum și prenumele și numele candidaților sunt corect imprimate și vizibile.

Procesul-verbal întocmit cu ocazia prezentării machetelor buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Președintele României din anul 2024 va putea fi consultat pe pagina de internet a BEC - https://prezidentiale2024.bec.ro/”, a transmis BEC într-un comunicat.

Vezi IMAGINI cu buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale 2024 pe observatornews.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x