Antena Căutare

Cumatrul lui Basescu a primit un milion de lei de la Ministerul Educatiei, pentru proiectarea unor gradinite

Cumatrul lui Traian Basescu a primit un milion de lei de la Ministerul Educatiei, pentru proiectarea unor gradinite. Firma lui Gheorghe Seculici, seful PDL Arad, a incheiat recent un contract de consultanta cu ministerul condus de Daniel Funeriu.

Atunci cand presedintele tarii isi cununa fata, pare foarte simplu sa castigi contracte platite din bani publici. Iar Gheorghe Seculici, socrul primarului Aradului, Gheorghe Falca, se incadreaza perfect in aceasta categorie.

Potrivit ziaristilor de la Ring, Seculici a pus mana pe un contract generos cu Ministerul Educatiei. Mai exact, firma sa va realiza proiectele pentru 17 gradinite, lucru pentru care va incasa un milion de lei. Banii provin din fondul Guvernului si de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Reprezentantii Ministerului Educatiei sustin, insa, ca nu este nimic in neregula in acest caz.

De numele lui Seculici se leaga si un scandal din trecut, cand ocupa functia de vicepremier. Atunci, Grupul de Investigatii Politice a demonstrat ca firma sa a primit 19 contracte fara licitatie de la Consiliul Judetean, dar si de la Primaria Aradului.

Sursa: Antena3

Foto: vestic.ro

Lazaroiu: „UDMR poate fi usor contestata in instanta”... USL a depus motiunea simpla pe Agricultura. Vezi ce solicita Guvernului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x