Antena Căutare

Curatenie de toamna in Guvern si Agentii: Vezi cine pleaca si cine vine!

Oficial nu se vorbeste de nicio remaniere dar, pe surse, se spune ca aceasta ar urma sa aiba loc saptamana aceasta. Conducerea PDL ar fi realizat deja o evaluare a ministerelor cu rezultate slabe. Mai mult, Monica Macovei a anuntat ca, in cel mult zece zile, comisia de analiza a partidului va propune premierului Emil Boc ce sefi de agentii si secretari de stat trebuie sa plece din Guvern.

Surse din PDL au afirmat ca pe lista neagra a remaniatilor s-ar afla Gheorghe Ialomiteanu, Teodor Baconschi, Valeriu Tabara, Valerian Vreme si Traian Igas.

Iar inlocuitorii celor remaniati ar urma sa fie Gabriel Oprea, la Interne; Bogdan Dragoi, la Finante, Cristi Diaconescu, la Externe si Adrian Radulescu, la Agricultura.

Lista neagra si pentru Agentii si secretarii de stat

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a anuntat ca, in cel mult zece zile, comisia de analiza a partidului va propune premierului ce sefi de agentii si secretari de stat trebuie sa plece din Guvern.

"Comisia de analiza a numirilor in functii publice a audiat deja 50-60 de persoane - secretari de stat, sefi de agentii. E foarte important! Niciun alt partid nu a mai facut asta. Si o sa luam decizii cat de curand", a declarat, luni seara, Monica Macovei, in cadrul unei emisiuni Tv.

Vicepresedintele PDL a refuzat insa sa precizeze despre cate persoane este vorba si cine s-ar regasi pe lista cu propuneri si a spus ca evaluarile respective nu au legatura cu o eventuala remaniere a unor ministri.

Foto: Intactimages

Cristian Popescu Piedone ramane in Partidul Conservator... Reorganizare teritoriala: PDL momeste UDMR cu 12 "regiuni istorice"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x