Antena Căutare

Curatenie de toamna la Guvern - Vezi ce ministri sunt pe lista neagra!

Dupa recenta ejectare a ministrului Muncii Sebastian Lazaroiu si inlocuirea sa cu Sulfina Barbu, coalitia la guvernare se pregateste de o curatenie de toamna profunda in curtea Executivului, potrivit unor surse interne citate de Impactnews. Nu mai putin de cinci ministri s-ar afla pe "lista neagra" a premierului, chiar daca, cel putin intr-un caz, nu s-ar pregati decat o rocada de portofolii.

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, este in topul remaniabililor, din cauza problemelor aparute in procesul de aderare al Romaniei la Spatiul Schengen. Conform sursei din interiorul coalitiei insa, in cazul lui Baconschi ar mai exista un motiv: pregatirea acestuia pentru proiectul politic "Miscarea Populara", marca ce a fost inregistrata la OSIM de fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana, la rugamintea tatalui sau.

"Miscarea Populara" ar urma sa se transforme intr-o alianta a fortelor de dreapta, in vederea alegerilor din 2012. Portofoliul lui Baconschi ar urma sa fie preluat de Cristian Diaconescu, ceea ce ar aduce UNPR-ului doua ministere.

UNPR-istul Gabriel Oprea, actualul ministru al Apararii, ar urma sa fie mutat la Ministerul de Interne, in locul lui Traian Igas, care a esuat in procesul de reformare al MAI.

Totodata, pe "lista" remaniabililor s-ar mai afla inca trei nume, potrivit surselor Impactnews. Acestia sunt Valerian Vreme (ministrul Comunicatiilor), Gheorghe Ialomitianu (ministrul de Finante) si Valeriu Tabara (ministrul Agriculturii). Numele inlocuitorilor acestora nu se cunosc inca.

Foto: Intactimages

Antal Arpad (UDMR) - Proiect privind autonomia Tinutului Secuiesc. Mesaj: romanii nu trebuie sa sprijine ideea, dar o po... Vicepresedintele pedelist al Senatului, Petru Filip, ii contrazice pe Boc si pe Basescu : Regiunea nu poate exista fara ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x