Curtea Constituţională discută, în 6 mai, sesizarea PNL cu privire la legea privind amânarea plăţii ratelor la bănci/ Tot atunci se dezbate sesizarea la legea privind amânarea plăţilor la utilităţi şi a plăţii CAS şi CASS

Curtea Constituţională a anunţat, marţi, că va discuta, în 6 mai, sesizarea depusă de PNL cu privire la legea PSD privind amânarea plăţii ratelor la bănci şi la legea privind amânarea plăţilor la utilităţi şi a plăţii CAS şi CASS.

CCR aanunţat, marţi dimineaţă, că a stabilit, pentru 6 mai, termen pentru sesizarea referitoare la Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.

Tot în 6 mai se va dezbate sesizarea referitoare la Legea pentru suspendarea rambursării creditelor.

PNL a atacat la Curtea Constituţională a României (CCR) două legi promovate de PSD şi adoptate, în 3 aprilie, de Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională. Este vorba despre Legea pentru suspendarea rambursării creditelor şi Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României, pe care liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, le consideră ” neserioase, amatoriste şi populiste”.

”PSD încearcă să împiedice măsurile luate deja, prin înregistrarea iniţiativelor în aceeaşi zi în care au fost adoptate de Guvern”, a transmis Florin Roman.

Sursa : news.ro

Ultimele știri