Antena Căutare

Dan Sova despre cresterea salariilor: Vreau sa le dea 40%, nu 5%, pentru ca e dreptul lor

Dan Sova a atras atentia luni seara asupra neregularitatilor pe care le presupune anuntata crestere de 5% a salariilor si pensiilor. Acesta spune ca legea asumata de Putere nu prevedea o cresterea a salarilor in primele 6 luni.

"In viziunea economica a USL nu scrie ca venim la putere cresc salariile. Domnul Tantos Barna omite un lucru foarte important: in legea fiscalitatii scrie ca in primele 6 luni salariile nu se pot mari. Ar fi foarte greu pentru domnul Boc sa explice cum ar putea plati 5% unor oameni, in timp ce altora cu hotarari irevocabile nu le poate plati. Masura taierii era temporara pana in 2010. Ce ar inseamna daca v-ati asuma legea salarizarii unitare pe care ei si-au asumat-o, ar trebuie s-a creasca salariile cu 15%", a spus Sova.

Senatorul PSD a atras atentia asupra altor atentionari din partea unor oficiali.

"Domnul Jeffrey Franks a spus Guvernului ca nu toti banii pe care i-ati taiat nu s-au dus acolo unde trebuie. Cuplata cu declaratia ambasadorului SUA care a spus ca investitorii americani nu vin in Romania fara spaga e foarte rau", a completat senatorul.

In final, pesedistul a atras atentia asupra cresterii reale care ar trebui aplicata salariilor, 40%, si nu 5%, conform legii asumate de Putere.

"Noi vom face tot posibilul daca venim, dar nu avem acces la cifre. Nu mai intereseaza efectul electoral. Vreau sa le dea tot, nu 5%, ci 40% pentru ca e dreptul lor", a incheiat Dan sova, senator PSD.

Foto: olt-news.ro

IMAS: 92% dintre romani nu au incredere in presedintele Traian Basescu... VIDEO! Jeffrey Franks si Sorin Blejnar, filmati "in hora" la Busteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x