Antena Căutare

Dan Voiculescu: "Basescu continua demagogia. Romania trece prin trei crize, nu una: financiara, de subconsum si de supraproductie"

Vicepresedintele Senatului si presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost invitat in editia de marti a emisiunii "Subiectiv". Voiculescu a vorbit despre subiectul vehiculat pretutindeni in presa nationala si mondiala de cateva zile: noua criza care ameninta intreaga lume si felul in care este privita ea de conducerea Romaniei.

"Realitatea este ca nu numai Romania, intregul Glob se afla intr- o criza profunda si criza din pacate este o continuare a crizei incepute in 2009, numai ca peste criza financiara determinata de derivatele financiare din fondurile de investitii si din banci s-a suprapus o criza fara precedent si anume o criza de subconsum. Si ca sa fie tabloul si mai grav, peste criza de subconsum a venit o criza de supraproductie. Avem de-a face cu o debalansare pe care eu o numesc criza structurala de sistem. Sistemul economic mondial a colapsat. Presedintele spune baliverne si Mugur Isarescu stia si putea sa-i spuna"


Vicepresedintele Senatului a mai declarat ca presedintele Traian Basescu face ca intotdeauna demagogie politica si provoaca deruta in randul populatiei. Voiculescu sustine ca la ora actuala intregul Glob, deci evident si Romania, traieste trei crize: financiara, de subconsum si de supraproductie, iar durerea se va resimti cel mai mult in relatiile dintre stat si populatia Romaniei.

"Statul ataca oamenii care nu se pot apara, nu pe cei cu forta economica, politica. Ei sunt pensionarii si cei din categoriile defavorizate", a adaugat politicianul conservator.

sursa:Antena3

foto: Intact Images

Emil Boc: "Romania are avantajul unei usoare stabilitati macroeconomice"... Traian Basescu: "Bursele isi vor reveni. Nu putem vorbi de o criza, ci despre o reactie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x