Antena Căutare

Dan Voiculescu: „Daca pica MRU, urmeaza cele mai importante 6 luni din istoria recenta a Romaniei!”

Presedintele de onoare al conservatorilor, Dan Voiculescu spune ca o eventuala trecere a motiunii de cenzura ar fi urmata de cele mai importante sase luni din istoria recenta a Romaniei. PSD, PNL si PC trebuie sa repare tot ce au stricat PDL si Traian Basescu in ultimii patru ani, conform acestuia.

Daca motiunea de cenzura va fi adoptata si USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani. Aflata sub presiunea timpului, pentru ca in noiembrie vor fi alegerile parlamentare, si a uriaselor asteptari ale populatiei, guvernarea USL va trebui sa inceapa sa repare, inca din primele 6 luni, tot ce a stricat regimul Basescu in ultimii 4 ani. Ei au daramat, au destructurat, au destabilizat. USL va trebui sa construiasca, sa refaca increderea romanilor in lege, in stat si in propria economie. Niciun proiect public nu mai trebuie realizat fara indeplinirea a 3 conditii esentiale: realizarea unui studiu de impact, elaborarea unei analize de oportunitate si stabilirea prioritatii alocarii resurselor necesare pentru finalizare. Sunt necesare investitii publice coerente, cu adevarat necesare si care se pot finaliza in cel mai scurt timp pentru a putea fi date in exploatare. Investitiile trebuie sa produca, nu sa consume! Avem nevoie de transparenta decizionala, eficienta administrativa si competenta economica. Urmatoarele 6 luni pot fi decisive pentru USL si pentru Romania", a scris Dan Voiculescu, pe blog.

USL a depus, saptamana trecuta, motiunea de cenzura, intitulata "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", impotriva Guvernului Ungureanu. Documentul a fost citit luni in Parlament. Dezbaterea si votul vor avea loc vineri.

Foto: Intact Images

Gheorghe Flutur, despre motiune: Opozitia nu are numarul de voturi si nici nu vrea sa preia guvernarea... Basescu, catre FMI: E o provocare sa ramanem pe drumul corect in an electoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x