Antena Căutare

Dan Voiculescu: In comparatie cu regimul Basescu, USL este imaculata

"In comparatie cu regimul Basescu, Uniunea Social Liberala (USL) este imaculata. Am avea de pierdut doar daca am prelua temele Basescu. Si n-o vom face", a declarat liderul fondator al Partidului Conservator si vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, intr-un comunicat. Reactia liderului PC survine declaratiei presedintelui PSD, Victor Ponta, potrivit careia Dan Voiculescu este "singura vulnerabilitate a USL".

"Uniunea Social Liberala trebuie sa aiba inteligenta de a evita orice demers defensiv, orice justificare in raport cu propaganda regimului Basescu", a subliniat Dan Voiculescu, adaugand ca succesul USL este mai important decat "succesul personal": "Din acest motiv, cred ca este necesar sa evitam polemicile interne si tensiunile individuale. Liderii intelepti au abilitatea de a neutraliza asemenea momente. Exista foarte multa presiune pe aceasta Uniune. Orice disputa ne-ar decredibiliza inca inainte de a incepe sa functionam. Am convingerea ca, treptat, toata lumea va intelege asta".

"Nu exista moguli decat in propaganda Basescu! In rest, in lumea sanatoasa la minte, sunt patroni de presa, unii mai buni, altii mai rai. Aceasta Uniune nu trebuie sa-si ceara scuze pentru nimic", a mai spus Voiculescu.

PDL a facut portretul superprimarului de Bucuresti... Banicioiu: Votul in cazul Pasat demonstreaza ipocrizia liderilor PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x