Antena Căutare

Dan Voiculescu: "Nu se stie cati romani vor trece iarna"

Eliminarea subventiei la caldura il pune pe ganduri pe profesorul Dan Voiculescu, care vede o iarna lunga si rece pentru populatie. "Nu se stie cati romani vor trece iarna", a spus fondatorul Partidului Conservator, in cadrul emisiunii Stirea Zilei, de la Antena 3.

"Dam vina pe criza economica. Problema noastra e cum administreaza societatea situatia. Cum putem sa facem ca durerea pe care o criza o aduce cu ea sa fie resimtita cat mai putin de romani. Vedem aproape zi de zi firme care insala statul cu milioane de euro. Am vazut zilele trecute o frauda de zeci de milioane de euro"


Senatorul da vina pe firmele datoare la Stat si spune ca daca ANAF-ul ar face putina "curatenie"printre rau-platnici, romanii nu ar duce o viata asa grea.

"E greu de dat un raspuns cati romani vor trece iarna cu bine. Daca ANAF-ul va colecta taxele de la datornici, nu ar exista problema asta. Lista societatilor mari cu datorii la stat este foarte lunga", a afirmat vicepresedintele Senatului.

VIDEO! Liderii PDL au vorbit despre remaniere, revizuirea Constitutiei si Miscarea Populara in Vila Lac... Senatul a votat suplimentarea propriului buget cu peste 20 de milioane de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x