Antena Căutare

Dan Voiculescu: Basescu, un jucator surclasat cu 7 la 1, care vrea sa castige cu arbitrii, amenintand ca ii bate pe spectatori

Traian Basescu a depasit "ireversibil spatiul civilizatiei, al democratiei, al normalitatii", spune presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Acesta condamna modul in care presedintele suspendat se adreseaza romanilor, dar si amenintarile repetate la adresa autoritatilor. Romania are dreptul la adevar, la dezvoltare, la civilizatie, la fair-play, mai spune Dan Voiculescu pe blogul sau.

"Urletul, amenintarea si jignirea reprezinta esecul comunicarii civilizate.

Cand cineva isi epuizeaza resursele de exprimare articulata, incepe sa racneasca. Cand isi atinge limita argumentelor inteligente, incepe sa ameninte. Cand isi consuma doza personala de bun simt, incepe sa jigneasca.

Traian Basescu le-a facut pe toate. A depasit ireversibil spatiul civilizatiei, al democratiei, al normalitatii. Ii minte pe romani. Minte intreaga Europa. Ameninta grobian ministrii, primarii, ziaristii, pe orice cetatean care indrazneste sa il critice.

In contextul intrecerii olimpice de la Londra, il putem compara pe Traian Basescu cu un boxer care, desi a fost surclasat in ring cu 7 la 1, vrea sa castige cu arbitrii si, pentru a-i intimida, incepe sa-i bata pe spectatori.

Evolutiile din ultima perioada demonstreaza ca, pentru a se salva pe sine, Traian Basescu este capabil de orice abuz (amenintati, jigniri, calomnii, inscenari etc.).Acest domn nu-si mai poate impune limite in sfera rezonabilului, a legalitatii, a adevarului. Dar daca el nu poate, noi putem.

Daca el minte, noi putem spune adevarul cu fermitate si curaj. Daca el incalca legea, noi putem solicita justitiei sa impuna sanctiunile necesare.

Romania are dreptul la adevar, la dezvoltare, la civilizatie, la fair-play.

Are dreptul la “jucatori” cinstiti, care nu vor sa castige amenintandu-i pe arbitri si pe spectatori," a scris Dan Voiculescu pe blogul sau.

Crin Antonescu: Daca referendumul nu avea loc, in toamna riscam sa avem violente sociale... Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Administratiei si Internelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x