Antena Căutare

Dan Voiculescu: Ziaristii puterii, platiti in functie de numarul de "felicsi" din articol. Le pregatesc un "Felixometru"

Intentia USL de a demara procedurile parlamentare privind suspendarea presedintelui a determinat o reactie furibunda din partea propagandei puterii. Si, pentru ca aparatul de represiune mediatica al regimului Basescu are idei putine, dar fixe, tinta predilecta a fost "Felix", declara Dan Voiculescu pe blogul sau. "Ziaristii arondati puterii sunt platiti in functie de numarul de felicsi din articol. Pe subiectul suspendarii, si-au asigurat primele de Craciun (le pregatesc in curand, aici, pe blog, un Felixometru care le va masura obiectiv prestatia)", scrie Voiculescu, intr-o postare intitulata "Felix si Suspendarea".

Am rasfoit zilele trecute revista presei: numele meu nu lipsea din niciunul dintre cele peste 50 de articole dedicate acestui subiect, relateaza Dan Voiculescu pe blog.

Sunt mai multe explicatii pentru fenomen. Va propun cateva variante si astept, cu interes, comentariile voastre.

1. Propaganda portocalie incearca in mod ridicol sa provoace o concurenta in cadrul USL.

2. Puterea doreste sa reduca o confruntare institutionala majora la un conflict personal, Voiculescu-Basescu.

3. Asocierea Suspendare-Voiculescu a devenit un reflex conditionat. "Cainii" de paza ai regimului Basescu, cand aud suspendare, latra "Voiculescu".

4. Asa cum am mai sugerat, ziaristii arondati puterii sunt platiti in functie de numarul de felicsi din articol. Pe subiectul suspendarii, si-au asigurat primele de Craciun (le pregatesc in curand, aici, pe blog, un Felixometru care le va masura obiectiv prestatia).

Reamintesc ca justitia a respins toate acuzatiile din dosarul CNSAS. In urma presiunilor politice, a fost retinuta doar o nota comerciala adresata directorului intreprinderii de comert exterior (NU securitatii) despre o intalnire cu un om de afaceri strain, o obligatie legala pentru orice angajat in comertul exterior pana in anul 1989, mai scrie Voiculescu.

"Felix" a fost un balon de sapun umflat propagandistic de regimul Basescu si spart la Curtea de Apel Bucuresti si Inalta Curte de Justitie si Casatie.

Foto: Intactimages

Traian Basescu: D.I. Popescu, Vosganian si Videanu au contribuit la contractele "baietilor destepti" din energ... Mircea Geoana, la Dabuleni: Halal Opozitie, halal lideri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x