Antena Căutare

Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă: Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă joi, de la ora 18:00, în care îşi va prezenta viziunea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care şi le ia în faţa poporului român şi obiectivele strategice, accesul presei la eveniment fiind liber.

”Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Preşedinte al României. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, începând cu ora 18:00. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media, iar intrarea se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate, la intrarea S2, începând cu ora 16:00”.

Este a doua întâlnire cu presa organizată de Dăncilă în această săptămână, prima având loc marţi, aproape simultan cu dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis.

”Mâine (n.r., joi) îmi voi prezenta programul pentru alegerile prezidenţiale. Am aşteptat să prezentăm acest program în cadrul confruntării dintre mine şi Klaus Iohannis. Voi răspunde ca de obicei întrebărilor care vin de la presă. Vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetăţenilor români şi astfel voi închide campania electorală”, a anunţat miercuri seară, la Antena 3, Dăncilă.

Sursa : news.ro

Ciolacu, ironic la adresa lui Turcan: E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs... Ce se întâmplă, de fapt, dacă nu mergi la vot. în turul II al alegerilor prezidențiale 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x