Antena Căutare

Dăncilă, întrebată de ce nu se descurcă în limba engleză: Suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, la Timişoara, de ce nu se descurcă în limba engleză, aceasta răspunzând că trebuie să fim mândri că suntem români.

”Legat de limba engleză, suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români. Să nu ducem în derizoriu anumite realizări ale guvernului” , a spus Dăncilă, răspunzând unei întrebări.

Premierul a afirmat că sunt unii care vorbesc în limba engleză, la Bruxelels, doar ceea ce vor să audă cei de la Bruxelles.

”Sunt mulţi care vorbesc limba engleză sau altă limbă, foarte bine. În limba engleză se duc şi spun la Bruxelles ce vrea să audă Bruxellesul. De ficeare dată mi-am susţinut ţara şi am avut rezultate. Faptul că vorbesc mai bine sau mai puţin bine o limbă străină e important, dar e şi mai important ce facem pentru români”, a mai spus Dăncilă.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă: Nu am avut timp să mă gândesc la locul de muncă... Liviu Dragnea a ieșit din închisoare pentru o zi!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x