Antena Căutare

Viorica Dăncilă, prima reacție după ce s-a spus că a plâns în timpul ședinței PSD: ”Nu e adevărat. Eu plâng foarte greu!”

Viorica Dăncilă a negat că a plâns în timpul ședinței PSD, ea mărturisind că, într-adevăr, au existat discuții tensionate cu privire la  turul doi al alegerilor prezidențiale pentru a obține un scor cât mai bun. 

"Au fost discuții pentru că fiecare și-a spus punctul de vedere pentru a obține rezultate cât mai bune. Unii colegi au vorbit despre problemele pe care le-au avut, cum pot să eficientizeze", a spus Dăncilă, potrivit Antena 3.

Scandalul dintre Dăncilă și Claudiu Manda a pornit de faptul că acesta ar fi spus "nu poate câștiga campania alegerilor prezidențiale cu o proastă”. Liderul PSD, însă, i-a luat apărarea acestuia și a aruncat săgeți la adresa lui Iohannis. "Eu cred că domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova și de la Dolj. Eu cred că altcineva nu dă dovadă de bărbăție și acela este candidatul Iohannis care nu vrea să vină la o confruntare cu o femeie".

Ce a făcut Claudiu Manda după ce Viorica Dăncilă a ieșit din ședința PSD în lacrimi... Subiectul unei confruntări directe între cei doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni împarte România în două: vom avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x