Antena Căutare

Dăncilă spune că îl aşteaptă pe Iohannis la o dezbatere: Nu trebuie să duceţi miniştrii de mână în fiecare dimineaţă la Palatul Victoria, ci să veniţi să explicaţi românilor ce aţi făcut în 5 ani de mandat

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, reiterează că îl aşteaptă pe preşedintele Klaus Iohannis la o dezbatere. "Nu trebuie să duceţi miniştrii de mână în fiecare dimineaţă la Palatul Victoria, ci să veniţi să explicaţi românilor ce aţi făcut în 5 ani de mandat şi ce îi aşteaptă, concret, cu Guvernul dumneavoastră în funcţie", afirmă ea.

"Domnule Iohannis, când luaţi o pauză de la şedinţele de Guvern în care nu puneţi în transparenţă ordinea de zi, precum şi de la declaraţii politice de la tribunele ministerelor care vor organiza alegerile în câteva zile, vă aştept la o dezbatere", afirmă Viorica Dăncilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea susţine că România aşteaptă acestă dezbatere.

"Nu trebuie să duceţi miniştrii de mână în fiecare dimineaţă la Palatul Victoria, ci să veniţi să explicaţi românilor ce aţi făcut în 5 ani de mandat şi ce îi aşteaptă, concret, cu Guvernul dumneavoastră în funcţie. România aşteaptă această dezbatere. Aveţi curaj, domnule Iohannis!", spune Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la prima şedinţă a Guvernului Orban, că respiră uşurat că avem un nou guvern, dispus să se implice pentru rezoolvarea problemelor ţării. "Am aflat de la unii miniştri că situaţia găsită în ministere este foarte proastă. PSD-iştii, înainte de plecare, au golit finanţele publice", a spus el. Iohannis a explicat că a venit pentru că în această şedinţă se va tranşa problema comisarului european.

Sursa : news.ro

Ludovic Orban anunţă numiri, cere structuri suple în ministere, spune că vrea să termine cu ”pilăraia”şi cere să fie daţ... Orban: Am luat decizia să trimitem către preşedintele Comisiei Europene doi candidaţi pentru funcţia de comisar european...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x