Antena Căutare

Daniel Constantin: Alianta dintre PSD, PNL si PC este singura optiune

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, intr-o conferinta sustinuta la Iasi, ca alianta dintre PSD, PNL si PC reprezinta singura alternativa la momentul actual. Liderul conservator a anuntat, totodata, ca, la nivelul Aliantei de Centru Dreapta, deputatul Tudor Ciuhodaru va fi propus drept candidat pentru functia de primar al Iasiului.

"Consider, personal si in numele Partidului Conservator, ca aceasta alianta intre PSD, PNL si PC reprezinta singura optiune pe care o avem in momentul de fata pentru a raspunde asteptarii care s-a creat si pe care oamenii au strigat-o astazi in Piata Unirii. A fost un strigat de revolta, care nu face altceva decat sa reflecte situatia in care au ajuns sa traiasca romanii in anul 2011, dupa patru ani de statut ca stat membru al UE", a spus presedintele PC.

Daniel Constantin sustine ca alianta formata intre PC si PNL a stimulat alianta care urmeaza sa fie incheiata cu PSD. Acesta mai sustine ca prioritatea noii platforme politice o reprezinta, inainte de toate, stabilirea unui program politic si economic care sa de speranta romanilor ca se poate guverna si ca se poate trai mai bine.

Intrebat de ce nu a fost prezent la conferinta de presa sustinuta in comun de presedintii PNL si PSD, Daniel Constantin a declarat ca s-a intalnit cu cei doi lideri politici luni dimineata in Piata Unirii din Iasi si ca nu considera ca este important sa apara mereu impreuna.

"Nu suntem tripleti", a spus liderul PC. "Cand vom semna actele, cu siguranta o sa fim impreuna", a adaugat acesta.

Ciuhodaru, cel mai probabil candidat la Primaria Iasi

In conferinta sustinuta luni, Daniel Constantin a mai anuntat ca deputatul Tudor Ciuhodaru, proaspat inscris in PC, va fi, cel mai probabil, candidatul care va fi sustinut de Alianta de Centru Dreapta la alegerile pentru functia de primar al Municipiului Iasi.

Conform protocolului de colaborare semnat de PNL si PC, Alianta sustine in alegeri candidatul cel mai bine situat in sondaje. Pana in acest moment, sustine Daniel Constantin, acesta este deputatul Tudor Ciuhodaru.

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu si liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin au semnat, pe 10 ianuarie, protocolul de colaborare prin care se constituie Alianta de Centru-Dreapta. Avocatii celor doua formatiuni politice au depus a doua zi la Tribunal cererea privind inregistrarea juridica a aliantei politice. Aceasta urmeaza sa fie luata in discutie de catre Tribunalul Bucuresti pe 4 februarie.

Sursa: Antena3

VIDEO! Cum s-a schimbat relatia Basescu - popor intr-un an: Vezi discursurile din 2010 si 2011!... Iasi: PNL si PSD se aliaza. Decizia finala, pe 5 februarie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x