Antena Căutare

Daniel Constantin: Partidul Conservator are 21 de colegii eligibile si cateva neeligibile la parlamentare

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, sambata, la Murighiol, ca formatiunea conservatoare va avea 21 de colegii eligibile la alegerile parlamentare din decembrie, precum si cateva colegii neeligibile si a precizat ca el va candida in Arges. El a mai anuntat ca va candida pentru un nou mandat de parlamentar, in judetul Arges.

Daniel Constatin a evitat sa raspunda, intrebat daca presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, va mai candida la parlamentare, el mentionand doar ca inca nu s-au stabilit candidatii, ci doar colegiile uninominale, informeaza Mediafax. Constantin a spus insa ca ceea ce s-a decis in cadrul negocierilor din Delta a pastrat ceea ce USL spune de un an si jumatate, si anume pastrarea algoritmului stabilit la infiintarea Uniunii, prin protocolul de functionare.

"Astazi nu cred ca a castigat un partid, Partidul Conservator, PSD sau PNL, ci a castigat USL, si sper ca dupa alegerile parlamentare acest castig sa se reflecte in actul de guvernare", a spus Constantin.

Alegeri parlamentare: Principiul paritatii, pastrat in USL doar pentru Bucuresti... PDL + PNTCD + Forta Civica = Alianta Romania Dreapta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x