Antena Căutare

Date confidentiale, folosite de PDL Hunedoara

Presedintele Organizatiei Judetene a PDL Hunedoara, Dorin Gligor, s-a apucat sa le scrie hunedorenilor si sa le explice ce "marete” realizari are Guvernul Boc pentru ei in judet.

Ca Gligor se crede produs si se lauda e pana la urma problema sa, insa cel mai grav e ca scrisorile sunt expediate nominal, avand pe plic si adresa exacta a fiecarui cetatean care le primeste. Nu este vorba doar despre un simplu pliant care e introdus in cutia postala ca orice reclama de la vreun magazin sau firma. Cu toate acestea, presedintele PDL Hunedoara a declarat senin: "Nu m-am ocupat personal cu trimiterea scrisorilor, eu doar le-am redactat. Este o echipa, secretariatul organizatiei, care a ramas sa difuzeze scrisorile. Sincer, eu nu i-am intrebat de unde au adresele, dar o sa fac lucrul acesta si o sa va spun".

Practic, PDL Hunedoara detine ilegal o baza de date cu caracter personal, iar Legea nr. 677/2001 arata limpede cine pot fi detinatorii unor astfel de informatii, iar partidele politice nu se numara printre ele.

Nu mai conteaza atat timp cat presedintele PDL Hunedoara simte nevoia sa le povesteasca oamenilor cate a facut si ce viitor le va face dimpreuna cu Guvernul Boc.

"Prin noua lege a pensiilor asumata de Guvern si votata de Parlament in decembrie 2010, pensionarii care au ani lucrati in grupele I si a II-a de munca beneficiaza de cresterea pensiilor, in functie de numarul de ani lucrati in grupele respective. (...) Recent, am demarat impreuna cu Ministerul Dezvoltarii asfaltarea a peste 250 de kilometri de drumuri judetene si comunale in judetul Hunedoara. (...) Tot prin Ministerul Dezvoltarii, am inaugurat telegondola de la Vulcan, componenta a unei campanii de finantare a investitiilor in judet (...)".

Bineinteles ca Dorin Gligor nu a afisat in scrisoarea sa catre hunedoreni nici sigla si nici culoarea portocalie a PDL.

Tot articolul, in Jurnalul National

Dan Voiculescu: Doi ministri s-au ascuns la votul privind bugetul Ministerului de Interne... Sotia lui Laurentiu Mironescu: Procurorii nu au probe suficiente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x