Antena Căutare

De la DNA, la procuror general: Daniel Morar, numit sef interimar la Ministerul Public

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, care isi incheie marti mandatul, l-a delegat, inainte sa plece, pe seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, la carma Ministerului Public, in functia de prim-adjunct al procurorului general, pentru sase luni.

Kovesi a declarat ca a luat aceasta decizie, intrucat Daniel Morar are cea mai mare vechime la conducerea unei institutii, colaboreaza cu institutiile europene, participand la evaluari in cadrul MCV, are experineta necesara pentru a asigura masurile de continuitate si stabilitate ain c priveste activitatea Ministerului Public.

Conducerea DNA va fi preluata de unul dintre adjunctii procurorului sef Daniel Morar.

Codruta Kovesi si-a incheiat, pe 1 octombrie, activitatea la conducerea Ministerului Public, ea fiind singurul procuror general al Romaniei care si-a dus mandatul pana la capat, toti predecesorii sai fiind schimbati din motive politice, cu exceptia lui Ilie Botos, care a demisionat in urma scandalului Hayssam, generat de rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak.

Vasile Blaga: Natiunea urmareste telenovela "Elodia guvernamentala", regizor Ponta, solist vedeta Diaconescu ... Vasile Cepoi a demisionat din functia de ministru al Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x