Antena Căutare

De la raliuri si vanatoare, la arta si ceasuri de colectie: Vezi hobby-urile politicienilor!

Politicieni romani au timp si bani sa-si satisfaca si pasiunile. Unora le plac masinile, altii vor avione, motociclete sau ceasuri scumpe. Victor Ponta concureaza la raliuri, Radu Berceanu piloteaza avioane iar Sebastian Vladescu are o colectie de peste o suta de ceasuri.

Daca in Kiseleff, la sediul PSD, Victor Ponta este cel care conduce, la raliu este, in majoritatea cazurilor, copilot. Recent, liderul social-democrat a participat la o cursa in Sinaia, cu o masina pe care a personalizat-o cu doua mesaje : "Sponsor: Daciana" si "Verificat 100% Blejnar" - cu trimitere la acuzatiile sefului ANAF privind finantarea pasiunii sale.

Si fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, vorbeste cu pasiune de masini si de motociclete. El detine un model de Fiat 500, pe care il mai au numai 700 de oameni din intreaga lume si o motocicleta Harley-Davidson. Vladescu este si un impatimit al ceasurilor si are o coletie de aproape 100 de exemplare.

Senatorul Radu Berceanu este pasionat de avioane si piloteaza cate ori are ocazia. Spre exemplu, anul trecut , el a deschis mitingul aviatic Otopeni Air Show cu un avion Cessna o formatie de aeronave ce a decolat de la Strejnic.

Fostul premier Adrian Nastase e renumit pentru partidele de vanatoare. In 2005 a fost invitat la o vanatoare organizata de omul de afaceri Ion Tiriac la Balc unde, potrivit relatarilor din presa, a impuscat 25 de porci mistreti. Fostul lider PSD este cunoscut si pentru pasiunea sa pentru tablouri, el detinand lucrari de pictura si grafica in valoare de 85.000 de euro.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana joaca tenis in timpul liber, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, face fotografii, iar senatorul PSD Olguta Vasilescu e o profesionist are drept hobby artele martiale.

Si prima-doamna a Romaniei, Maria Basescu are un hobby adecvat pentru pozitia pe care o ocupa: echitatia. Cel mai bine se intelege cu "Rasfat", calul primit cadou de la Traian Basescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

SPECIAL! Parcul Natural Domogled, pus in pericol de interesele portocalii... PSD "saluta masurile de stanga" pe care le propune Guvernul Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x