Antena Căutare

Demisie in bloc la PNL Prahova

Peste 200 de tineri si-au depus carnetele de membru in cadrul PNL Prahova, acuzand conducerea partidului si conducerea organizatiei judetene de nerespectarea statutului PNL si a democratiei din partid.

Fostul presedinte al organizatiei de tineret PNL Prahova, Razvan Lungu a anuntat ca 203 tineri au demisionat din PNL Prahova, precizand ca cei mai multi dintre acestia sunt membri ai organizatiei de tineret din Ploiesti si ca printre cei care si-au dat demisia se numara toti membrii Clubului Studentilor Liberali.

"Este o decizie pe care o luam cu tristete si parere de rau. Suntem nevoiti sa parasim Partidul National Liberal din cauza unei conduceri de partid care nu mai respecta statutul, nu mai respecta libertatea de alegere, nu mai respecta democratia, valori in care liberalii cred si pentru care noi ne-am inscris in acest partid. Protestul nostru din 27 februarie 2012, de la sediul central al PNL din Bucuresti, s-a dorit a fi un ultim semnal de alarma transmis presedintelui Crin Antonescu, fata de o incalcare grosolana a libertatii noastre de alegere, abuz comis de conducerea interimara a filialei Prahova, cu complicitatea secretariatului general al partidului", au explicat tinerii demisionari intr-un comunicat.

Foto: Intactimages

Mircea Dusa (PSD): Legea lustratiei modificata "pe picior" de PDL pentru anumite persoane... Ion Iliescu: Legea lustratiei este "discriminatorie, aberanta si total inutila"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x