Antena Căutare

Democrati-liberalii isi aleg presedintele pe 15 iulie, iar prim-vicepresedintii se voteaza pe liste

Sedinta Colegiului Director de duminica a stabilit ca pe data de 15 iulie va avea loc Conventia Nationala, iar pe 9 aprilie se va alege noul statut al partidului.

"Consiliul National de Coordonare al PDL se va intruni in data de 9 aprilie, cand va aproba modificarile la statut propuse de Colegiul Director. Alegerile pentru toate structurile de conducere in PDL se vor desfasura de jos in sus si se vor incheia pana in 15 iulie, urmand ca la CNC-ul din 9 aprilie sa stabilim acest calendar"


Potrivit lui Boc, Conventia Partidului Democrat Liberal se va desfasura pe parcursul a doua zile. In prima zi se vor alege urmatoarele structuri: presedintele, cei patru prim vicepresedinti si secretarul general, in baza motiunii castigatoare, precum si presedintele Comisiei Nationale de Etica si Litigii si presedintele Comisiei Nationale de Revizii si Conturi. In a doua zi, vor fi alesi cei 15 vicepresedinti, trei secretari general adjuncti si sase secretari executivi, urmand ca acestia sa compuna Biroul National Permanent al PDL.

Referitor la noulstatut, Boc a spus ca s-a decizia de continuare a politicii de deschidere a PDL spre oameni noi, care sa fie atrasi in partid.

"Politica de deschidere spre oameni noi si competente in PDL se materializeaza prin faptul ca, in cadrul viitoarei structuri de conducere a partidului, in Biroul Permanent National, opt secretari executivi vor fi alesi din randul specialistilor pe diverse domenii. Asta inseamna ca, potrivit statutului PDL, in domeniile sanatate, educatie, munca, agricultura, economie, finante, mediu de afaceri, justitie, mediu, infrastructura si energie vor fi opt reprezentanti, alesi de propriile lor structuri profesionale, care vor avea functii de secretari executivi in Biroul Permanent National al PDL", a explicat Emil Boc.

Guvernul cheltuieste 36 de mil. de euro pe noul sediu SPP! Unde e criza?... Marko Bela: Ponta instiga spiritele. Tu cine crezi ca are dreptate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x