Antena Căutare

Departamentul pentru monitorizarea proiectelor de infrastructură, înfiinţat de premier, va fi condus de Bogdan Pascu

Departamentul pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare a proiectelor de investiţii în infrastructură din subordinea premierului Viorica Dăncilă va fi condus de Bogdan Pascu.

Departamentul pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare a proiectelor de investiţii în infrastructură din subordinea premierului Viorica Dăncilă va fi condus de Bogdan Pascu.

Conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial, Bogdan Pascu, consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, a fost numit la conducerea acestui departament.

Departamentul a fost înfiinţat de Guvern, prin hotărâre, în şedinţa din 3 iulie.

„Acest departament fără personalitate juridică va funcţiona în subordinea prim-ministrului. Are ca obiectiv principal analiza şi monitorizarea implementării proiectelor de investiţii în infrastructură aflate în portofoliul instituţiilor publice, a companiilor şi societăţilor naţionale. Atribuţiile detaliate ale Departamentului vor fi aprobate prin decizia prim-ministrului, Departamentul va fi condus de un consilier de stat şi va prezenta săptămânal sau ori de câte ori este nevoie prim-ministrului rapoarte privind evoluţia implementării proiectelor de investiţii în infrastructură. Aşa cum a spus şi doamna prim-ministru, este nevoie de o analiză mai atentă a modului în care sunt respectate termenele în ceea ce priveşte investiţiile publice pentru a nu mai avea situaţii în care un proiect de investiţii publice ar fi trebuit finalizat într-o anumită perioadă de timp şi ne trezim că termenele sunt frecvent depăşite”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Potrivit unei alte decizii publicate în Monitorul Oficial, Radu Gheorghe Antohe a fost numit consilier de stat pe probleme de agricultură în Cancelaria premierului.

Sursa : news.ro

Teodorovici: Prima rectificare bugetară pe 2019 este pozitivă. Deficitul bugetar nu este în pericol... Daniel Zamfir: ALDE nu poate rămâne la guvernare în absolut orice condiţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x