Antena Căutare

Deputat UDMR: “Rade lumea de noi! Haideti sa ne facem datoria fata de tara!”

Ultimul conflict avut de Roberta Anastase cu liberalul Dan Motreanu a umplut paharul pentru udemeristi, care, de obicei, fac nota discordanta la sedintele conducerii Camerei Deputatilor, dominate de patosul cu care se combat reciproc democrat-liberalii pe de o parte, cei ai PSD si PNL de cealalta

La ultima sedinta, deputatul Olosz Gergely le-a batut obrazul beligerantilor, atragandu-le atentia ca razboaiele verbale repetate de la lucrarile conducerii Camerei au devenit de ceva vreme tinta presei si teme de interes pentru public.

"Stimati colegi, chiar vreti sa continuati? Deci, chiar vreti sa continuati? Unde o sa ajungem? Intrebarea este: unde vreti sa ajungem? Ar trebui sa ne ocupam cu ceea ce ne-a insarcinat poporul. Haideti sa fim, va rog eu mult! Deci, continuam povestile si prostiile acestea de saptamani intregi. Pe urma, o sa urmeze ca o sa mai cerem o comisie de ancheta. Deci, chiar nu va inteleg, oameni buni! Haideti sa ne facem datoria fata de tara. Deci, populismul a ajuns la acest nivel! Pai, astazi m-am mirat si colegii m-au intrebat si in sala: "Domnule, unde putem sa mai coboram? Sunt chestii personale, rezolvati-le in afara Parlamentului. Rezolvati-va". Deci, nu se poate, lumea rade de noi. Rade de noi si tot vreti sa continuati?", a spus, exasperat, Olosz de polemicile iscate intre Anastase si Motreanu privind oportunitatea constituirii unei comisii de ancheta privind cheltuirea resurselor financiare pentru construirea patinoarului olimpic de la Brasov.

Cum cei vizati nu pareau a fi prea impresionati de indignarea udemeristului, deputatul si-a continuat apelul atragandu-le atentia ca au ajuns subiect de ras si ironii pentru romani. "Institutia aceasta este o institutie democratica a tarii acesteia. Va rog frumos sa incetam cu tot ce inseamna acest populism si incercam si in sala sa ne comportam cum trebuie. Rade lumea de noi. Rade lumea de noi si pune intrebari", a mai spus Gergely.

Sursa: jurnalul.ro

Ioan Oltean: Teo Trandafir trebuie exclusa din partid, s-a crezut la "Teo show"... Remanierea guvernamentala fara o reforma radicala a administratiei, doar apa de ploaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x