Căutare Live

Deputatii au avizat favorabil inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat aviz favorabil, cu sapte voturi "pentru" si trei "impotriva", pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely.

Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda a declarat ca la lucrari au participat zece deputati, invocand o hotarare a Curtii Constitutionale pentru a argumenta ca nu este nevoie de cvorum pentru luarea acestei decizii.

Buda a anuntat ca plenul Camerei Deputatilor este cel care decide asupra solicitarii DNA referitoare la deputatul Laszlo Borbely si ca marti va inainta catre plen raportul Comisiei juridice in acest caz.

Camera Deputatilor ar putea sa ia o decizie in plen in 24 aprilie in privinta cererii de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru Laszlo Borbely, deoarece in aceasta saptamana activitatea deputatilor este in comisii, iar saptamana viitoare sedinta se va desfasura fara vot final.

Fostul membru al Guvernului este acuzat de trafic de influenta si fals in declaratii.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Traian Basescu: Nu mai avem resurse pentru locuri de munca, daca nu privim spre minerit... Attila Korodi a depus juramantul ca ministru al Mediului...
Ultimele știri