Antena Căutare

Deputatii PSD si PNL au parasit plenul, protestand fata de constituirea grupului independentilor

Deputatii PSD si PNL au parasit plenul Camerei, in semn de protest fata de introducerea pe ordinea de zi a propunerii de constituire a grupului independentilor. Opozitia i-a acuzat pe deputatii puterii ca incalca in acest fel regulile democratiei. Camera Deputatilor a aprobat, in absenta parlamentarilor PSD si PNL, doua hotarari pentru constituirea grupului independentilor.

Voturile deputatilor puterii au facut ca propunerea de constituire a grupului independentilor sa fie introdusa pe ordinea de zi. Nemultumiti, deputatii Opozitiei au parasit plenul.

Liderii PSD si PNL spun ca modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor a fost organizata de Roberta Anastase, care le-ar fi propus social-democratilor un targ. Liderul deputatilor liberali l-a acuzat pe presedintele UNPR de incalcarea regulilor democratiei.

In lipsa parlamentarilor Opozitiei, Camera Deputatilor a adoptat doua hotarari, astfel incat constituirea grupului deputatilor independenti este permisa .

Unul dintre proiecte a fost aprobat cu 170 de voturi "pentru", iar celalalt cu 171 de voturi "pentru". Nu s-au inregistrat optiuni "impotriva" sau abtineri.

Potrivit deputatului PDL, Cezar Preda, votul dat de Camera Deputatilor pentru modificarea regulamentului astfel incat sa permita constituirea grupului independentilor dovedeste ca actualul Guvern are sustinere parlamentara si acest lucru nu poate fi contestat.

Initiativa lui Prigoana privind presa scrisa si online, respinsa... Roberta Anastase: “Aura Vasile are o problema de buna crestere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x